Parovi za Matchplay 2010

GAS ove godine organizuje matchplay takmičenje u Golf klubu Beograd. Parovi su izvučeni i spisak istih možete naći u klubu. Propozicije su sledeće:

Cena: 700din po krugu

Prvi Krug: Odigrati do 12 septembra. Pogledajte ko Vam je prvi protivnik, stupite u kontakt sa tom osobom i odigrajte matchplay kad Vama odgovara. Bitno je da se prijavite na recepciji da igrate matchplay. Osoba koja je pobedila upisuje svoje ime za dalje takmičenje.

Hendikep: Igra se 3/4 hendikepa, s tim što je naviši igrački hendikep 36, koji će biti smanjen na 27, a na primer 8 hendikep će biti smanjen na 6.

Ne pojavljivanje u dogovoreno vreme: Ako se jedna osoba ne pojavi u dogovoreno vreme, automatski predaje meč igraču koji se pojavio. Ako se oba igrača ne pojave ili ne odigraju do zadatog datuma, onda će klub da odluči bacanjem novčića ko prolazi dalje.

Nagrade: Prva 3 mesta dobijaju pehare s tim što će prvak biti proglašen za klupskog prvaka 2010. Takođe će prvoplasirani dobiti vaučer od 150 evra za Pro Shop, dok će drugoplasirani dobiti vaučer od 100 evra.

Srećno svima. Molimo sve članove kluba da imaju obzira prema igračima matchplay-a. Svaki par koji igra matchplay će u kućici dobiti zastavicu kojom će moći da signalira flajtu ispred sebe da se igra matchplay. Budite ljubazni i propustite taj flajt.