Winter Junior Liga se zahuktava

tereni-na-simulatoruPomenuli smo da srpski golf ostaje na mladima. Oni to i dokazuju ovih dana. Naoružani etikecijom i znanjem, počeli su sa nadmetanjem u okviru Winter Junior Lige. Mladi srpski golferi su svoje golferske veštine oprobali na simulacijama svetski poznatih terena poput Pebble Beach-a, Venetian-a i The Hollow Grounds-a. Do zaključenja ove vesti, svoje su mečeve odigrali samo juniori iz “Olympic Team”-a, dok će “Future Stars” golferi početi sa nadmetanjem u narednim danima.

Kao najzanimljiviji meč trebalo bi izdvojiti onaj između Ranka Helca i Lazara Pantelića, koji je Ranko rešio u svoju korist rezultatom 45:42 Stableford poena. To je doslovno bila najbolja partija mladog Helca u dosadašnjoj golferskoj karijeri, pošto je 18 rupa završio sa odličnih +3!

Ipak, zbog razlike u hendikepu, umalo ni to nije bilo dovoljno za pobedu nad Pantelićem. Naime, do rupe br. 16, meč je bio izjednačen, ali je “brisanjem” 17-e rupe (neosvajanjem nijednog poena,prim.aut.), Lazar Pantelić zaostao za Helcom, koji je na 18-oj rupi potvrdio prvu pobedu u ovogodišnjoj Winter Junior Ligi.

Do sada su odigrani sledeći mečevi:dosadasnji-rezultati-9122010

Trenutno stanje na tabeli “Olympic Team”-a možete pogledati ovde.

Download (XLS, 21KB)

V. Stojković I 9.12.2010. I Foto: www.chipshotspub.com