Naš reprezentativni trio na Otvorenom Prvenstvu Češke

Igrački trio – Ilić, Đurđević i Dimitrijević, predvođen nacionalnim kapitenom Nebojšom Lazićem, nalazi se u Karlovim varima, gde je danas počelo Otvoreno Prvensto Češke.

Czech International Amateur Championship, kakav je oficijelni naziv ovog jakog turnira, okupio je devedeset osam golfera iz trinaest zemalja.

otvoreno-prvenstvo-ceske-teren

Na ovom par 72 terenu, od naših momaka se najbolje snašao Čedomir Ilića. Popularni Čeda je uspeo da odigra level par, pa je nakon prvih osamnaest rupa u zaostatku od četiri udarca za vodećim Italijanom Ranaletijem  i samo dva za drugoplasiranim Nemcem Grundlerom.

Njegova skor karta je bila poprilično šarena. Odigrao je pet brdija, jedan bogi i dva dabl bogija na par 3 četvrtoj i desetoj rupi.

otvoreno-prvenstvo-ceske-cedomir-ilic

Ilija Đurđević i Mihailo Dimitrijević su sa 78 udaraca na sedamdeset četvrtoj, odnosno sedamdeset šestoj poziciji.

Ilija je imao taj peh da na dve vezane par 4 rupe, 15-oj i 16-oj, napravio tripl i dabl bogi. U tom trenutku je bio na +7, ali je uspeo da se iskoriguje brdijem na poslednjoj rupi.

S druge strane, Mihailo je nakon jedanaest rupa bio na velikih -2, ali je onda ekspresno ušao u plus sa tri vezana bogija na tri naredne rupe. A onda je na kraju, na poslednje tri rupe sa dabl bogijem, bogijem i finalnim dabl bogijem, značajno pokvario svoj fantastičan rezultat do 15-e rupe.

otvoreno-prvenstvo-ceske-mihailo-dimtrijevic

Ali, to je golf.

Našim momcima i kapitenu želimo dobru igru i više sreće tokom druge runde.

RASPORED IGRANJA

REZULTATI