Igrate li na XIII IAPS-u?

Dame i gospodo, golferke  i golferi, blizu smo krajnjeg roka za prijavljivanje za ovogodišnje, trinaesto izdanje Internacionalnog Amaterskog Prvenstva Srbije u golfu.

Sve do srede, poslednjeg dana meseca aprila, moći ćete da se prijavite za učešće na jednom od najvažnijih turnira u kalendaru Golf asocijacije Srbije i Golf kluba Beograd.

Ove godine, tokom dva dana igre, 16. i 17. maja, golferi iz dve kategorije koje čine dame i muškarci, takmičiće se u “stroke” formatu.

serbia open

Pravo igranja imaju golferke i golferi stariji od 14 godina uz priloženu HCP kartu, priznatu od strane EGA i ne stariju od tri meseca.  Granica HCP-a za dame je 24, dok je kod jačeg pola to 12.

Ako nakon 36 odigranih odigranih rupa, ne dobijemo pobednika, oni koji se budu našli na deobi prve pozicije, igraće plej of na rupama 1, 2 i 9. A ako se ista situacija desi u borbi za neke od nižih pozicija, odlučivaće bolji rezultat na poslednjih 9, odnosno 6, pa 3 ili na poslednjoj, osamnaestoj rupi.

IAPS 2013

Tokom ovogodišnjeg turnira, imaćemo, kao i ranije, goste iz regiona. Potvrđeno je učešće golfera  iz Hrvatske, Slovenije, Mađarske i Austrije.

Zato, ako se još uvek niste prijavili, podsećamo Vas da imate vremena do srede u podne.

Broj igrača je ograničen na 60, pa se pravovremeno informišite putem dobro poznatih kontakata Golf kluba Beograd, domaćina takmičenja.

Golf Club Beograd

Ada Ciganlija 2

11030 Beograd, Srbija

Tel: +381 (0)11 400 13 51

Fax: +381 (0)11 305 68 37

E-mail: office@golfclub.co.rs

Website: www.golfclub.co.rs

Dobrodošli i dobra igra!