Novosađani na čelu Regionalne Lige

Školska golf liga je započela kao takmičenje koje će u svet najopularnijeg pojedinačnog sporta na planeti, uvesti školarce beogradskih osnovnih škola. Sada to izgleda znatno drugačije.

Regionalna-liga-2014-3

Zahvaljujući predanom radu Golf asocijacije Srbije, svoje mesto na ovom takmičenju koje evoluira, dobili su Niš i Novi Sad. Ova dva grada su, zajedno sa Beogradom, dala najbolje golfere školarce, koji su juče učestvovali na prvom turniru Regionalne Lige.

Regionalna-liga-2014-2

Najbolje su se snašli golferi sa severa, koji su stekli prednost pred drugi, junski turnir. Učenici novosadskih škola sakupili su ukupno 2400 poena, što je za 280 poena više od drugoplasiranih predstavnika “južne pruge”. Golferi iz prestonice su malo zatajili, pa su sa 2050 osvojenih poena na poziciji broj tri.

Regionalna-liga-2014-1

Devojčice i dečaci koji su se juče takmičili, imaće još jednu priliku da prikažu svoje goflersko umeće i steknu novo takmičarsko iskustvo. Biće to u junu, kada ćemo sabiranjem osvojenih bodova na ova dva turnira, dobiti ukupnog pobednika prve Regionalne Lige.

Nemojte da vas zavarava razlika, jer jedan raspoloženiji golfer može da je ugrozi.

Školarcima čestitamo i želimo dobru igru na turniru u junu. Uživajte. Golf je divna igra.

REZULTATI