Đurđević i Gudelj predstavljaju GAS na Gecko Tour-u

Na španskom The Gecko Pro Tour-u, ove sezone i Golf asocijacija Srbije ima svoje predstavnike. Na turnirima tokom januara meseca, boje našeg golfa braniće Ilija Đurđević i Branimir Gudelj.

Oni su pre nekoliko dana igrali na prvom turniru ovog golferskog karavana starog više od četiri decenije. Tokom dva dana igre na terenu Atalaya Golf & Country Club-a oni su se takmičili u konkurenciji 84 profesionalaca i više od dvadeset amaterskih golfera.

atalaya-golf-country-club

U tako jakoj konkurenciji, Ilija Đurđević uspeo je da uprkos lošijem patovanju drugog dana, dođe do treće pozicije u konkurenciji amatera i ukupno trideset osme u konkurenciji svih golfera. Sam igrač tvrdi da bi bolje patovanje svakako uticalo i na bolji plasman.

Sa druge strane, Branimir Gudelj je zbog pehova sa štapovima tokom prvog dana, na kraju završio sa ukupnih +11, što je bilo dovoljno za šezdeset devetu poziciju.

Bio je ovo prvi ovogodišnji turnir na The Gecko Pro Tour-u. Naši reprezentativci sada vredno treniraju za predstojeći turnir koji će biti odigran 20. i 21. januara, na terenu La Quinta Golf Club-a.

Dobra igra momci!