Đurđević i Gudelj spremni za La Quintu

Dvojac koji tokom januara predstavlja Golf asocijaciju Srbije na The Gecko Pro Tour-u tokom utorka i srede nastupaće na drugom januarskom turniru ove serije.

La Quinta

Nakon igre na terenu Alataya Golf & Country Club-a, naši momci će igrati na terenu Golf kluba La Quinta, udaljenom manje od petnaest kilometara od prvog. U istoriji ovog terena upisana su i učešća poznatih svetskih golferskih imena, od kojih je svakako najveće bilo velike legende Sevea Baljesterosa.

Tokom prethodnih par dana Ilija i Branimir su trenirali na vežbalištu, dok su danas odigrali i jednu probnu rundu. Ono što će i tokom turnira praviti problema igračima jeste jak vetar koji je danas duvao, pa će veliki uticaj na rezultat imati i dobar izbor štapova.

La Quinta 2

Oba golfera će prvu rundu početi  u isto vreme, u 09:20. Ilija Đurđević će u društvu Britanca Rajmera Smita i domaćeg golfera Gonzala Riko-Avelja startovati sa rupe broj 1, dok će Branimir Gudelj takmičenje početi sa druge strane terena, na rupi broj 10. On će prvih osamnaest rupa odigrati sa Fincem Dominikom Jonesom i još jednim Britancem, Markom Aleksanderom.

Dobra igra momci!

RASPORED IGRANJA