Održano prvo polaganje Škole golfa za juniore

Od četvrtka do nedelje, u tri najveća grada Srbije, Beogradu, Novom Sadu i Nišu, održana su prva polaganja za polaznike Škole golfa za juniore.

U prisustvu svojih roditelja, polaznici su kroz različite vežbe i komponente igre demonstrirali savladanu tehniku.

skola-golfa-1

Tokom višemesečne Škole golfa, fokus je pored same igre bio i na vrlinama sporta kakav je golf. Prilikom polaganja, juniori su ih predstavljali kroz praktične primere.

Svi polaznici škole koja im je pomogla da napreduju, dobili su diplome, dok su oni najredovniji, koji su u programu već četiri meseca dobili i članstvo Golf asocijacije Srbije. Benificija članstva ogleda se u omogućenom treningu sa obezbeđenom opremom za trening na igralištima u Srbiji.

skola-golfa-2

Ovaj program se nastavlja, pa će sa startom sezone i treninzi biti prošireni. Tako će polaznici imati i organizovane izlaske na teren, u pratnji trenera. Sve u cilju usavršavanja i napretka.

Da Golf asocijacija Srbije ne planira da se zaustavi na tri naša najveća grada, već želi da popularizuje igru i u drugim gradovima, dolazi i informacija da je u subotu i u Zrenjaninu prvim održanim časom startovala Škola golfa za juniore.

Poziv za učestvovanje u ovom inovativnom edukativnom programu je konstantno otvoren i u ostalim gradovima Srbije, odakle zainteresovani mogu kontaktirati kancelariju GAS-a.