Dodela juniorskih nagrada za sezonu 2014/2015

Juniorsku takmičarsku sezonu 2014/2015 činila su dva Mini i Midi Kupa, pet kola Juniors Challenge turnira i  deset kola Juniorske Lige Srbije, koja se igrala na terenima GC Beograd i GC Centar.

Upravo je juče, na terenu Golf kluba Beograd, igranjem Mini i Midi Kupa zaključena bogata sezona za juniore svih starosnih kategorija.

mini midi igra

Učešće je uzelo petnaest učesnika iz Beograda i Novog Sada. Koncept ovih turnira jeste da naši mali golferi na teren prenesu znanje i veštine steknute na treninzima. Mini i Midi Kup za sve njih predstavlja napredak u razvoju, nakon koga je sledeći korak igranje na turnirima Juniors Challenge-a.

mini midi nagrade

Veliki korak napravili su polaznici Škole golfa, koji su odigrali svoje prve turnire, što sve u Golf asocijaciji Srbije čini ponosnim.

Kruna takmičarskog dela sezone za mlade golfere svakako je Juniorska Liga Srbije, tokom koje su se juniorke i juniori takmičili u sve tri starosne kategorije.

Najbolji juniori

Na svečanoj ceremoniji u klupskoj kući Golf kluba Beograd, generalni sekretar GAS-a, Irena Suturović Bogdanović dodelila je nagrade najbolje plasiranim juniorima i juniorkama. Ujedno je izrečena i velika zahvalnost golf klubovima za pomoć u realizaciji turnira. Pored laureata Juniorske Lige Srbije i Juniors Challenge-a, svi učesnici Mini i Midi Kupa dobili su sertifikate.

klupska kuca

Bilo je to još jedno lepo veče u Golf klubu Beograd, gde su se na jednom mestu okupili naši mali veliki golferi. U prijatnoj atmosferi, uz druženje i prepričavanje priča sa golf terena, stavljena je tačka na ovogodišnju sezonu.

Svi juniorski golferi zaslužuju čestitke za svoje igre tokom pomenutih turnira.