Velika izložba u slavu olimpijskog golfa!

Prošlo je dosta vremena. Više od jednog veka. Tačnije 112  godina. Dugi period izostanka golfa iz porodice olimpijskih sportova biće okončan naredne godine na Olimpijskim igrama u Rio De Žaneiru.
rsz_swing-le-golf-est-de-retour-aux-jeux_22159395996_o
U slavu povratka golfa na Olimpijske Igre, Internacionalna Golf Federacija u saradnji sa Olimpijskim Muzejom u Lozani, organizovala je veliku izložbu na kojoj će biti predstavljen istorijat i posetiocima biti objašnjena srž ovog prelepog sporta.
 
Počev od devetog decembra, pa sve do poslednjeg dana januara 2016-e godine, interaktivna izložba pod nazivom SWING!, pleniće pažnju posetilaca iz celog sveta.
 
Exposition Swing
Pravu poslasticu u okviru izložbe predstavljaće posebno dizajniran teren sa šest rupa na kojem će svi poestioci imati priliku da se upoznaju sa pravilima, opremom i svim čarima golfa. “Green fee” nije potreban jer je izložba besplatna! 
 
Nakon što završi svoj muzejski vek, izložba će putovati svetom, obilazeći većí broj zemalja članica IGF, njih čak 168, ali će i imati stalnu postavku u fan zoni tokom Olimpijskih igara. 
 
Za sve fanove golfa kod nas koji neće moći da se u narednih mesec i pod nađu Olimpijskom Muzeju, putem linka ka galeriji fotografija biće omogućen pristup deliću fantastične atmosfere. 
 
Ova divna inicijativa IGF-a i Olimpijskog Muzeja slavi veličanstveni sport koji svi zajedno volimo. Živeo golf i dobrodošao nazad u olimpijsku porodicu!