Predstavljanje golfa i na 5. Sajmu Sporta u Beogradu

Krajem novembra, od 25. do 27., Beogradski Sajam biće domaćin petog po redu Sajma Sporta. Pod sloganom “Sport je zakon” Ministarstvo Omladine i Sporta zajedno sa Sportskim Savezom Srbije organizuje ovu manifestaciju koja popularizuje sve vrednosti koje donosi spor

sajam sporta bilbordPod krovovima Hale 1 i 1A Beogradskog sajma biće predstavljeno mnoštvo sportova, kako ekipnih tako i individualnih. Svoju prezentaciju imaće sve sportske organizacije i institucije kao i granski i teritorijalni savezi. Posetioci će imati priliku i  da se upoznaju sa aktuelnim temama iz oblasti sporta i rekreacije.

U godini kada se golf vratio u porodicu olimpijskih sportova Golf asocijacija Srbije će još jednom predstaviti šta to donosi ovaj najpopularniji pojedinačni sport na planeti. Nakon sjajne promocije u prethodne dve godine i velikog broja posetilaca koji su posetili štand GAS-a, i ovaj put će fokus biti na promociji igre kroz niz interaktivnih akcija poput izvođenja udaraca i predstavljanja pravila od strane srpskih reprezentativaca i trenera.

Za kraj treba naglasiti da će ulaz na ovu manifestaciju koja slavi sport biti besplatna, pa vas pozivamo da nam se prodružite na našem štandu i upoznate se sa čarima golfa.

Dobrodošli!