Golf na Sajmu sporta i zdrave hrane u Nišu

Osnovna škola “Ivo Andrić” iz Niša proslavila je svoj dan na neuobičajen i originalan način.
Priređena je retrospektiva sportskih uspeha i promovisani su sportovi i sportski klubovi, a mnogobrojni školarci su, u bojama svojih timova doprineli su da i ovaj, treći po redu Sajam sporta i zdrave hrane protekne u savršenoj školskoj i sportskoj atmosferi.

sajam-ivo-andric-890x395_c

Manifestaciju je otvorio ovogodišnji promoter, niški olimpijac Aleksandar Raković, dok su svojim prisustvom dešavanje uveličali načelnik školske uprave Niša Dragan Gejo, kao i predstavnici Sportskog Saveza Niša.

Posetioci su mogli da se upoznaju sa različitim sportovima: streličarstvom, biciklizmom, jahanjem, šahom, odbojkom, plesom, karateom, golfom i dobiju sve informacije o treninzima u svom gradu.

golf-nis

Direktorka OŠ “Ivo Andrić” izrazila je zadovoljstvo organizacijom ovog dana i saradnjom sa Golf asocijacijom Srbije: ” Već pet godina sarađujemo sa asocijacijom i jedina smo škola u gradu gde naša deca imaju priliku da treniraju golf i bave se ovim sportom. Mada u gradu nema golf terena, to za njih nije bila prepreka da se prepuste čarima ovog sporta”.

22851914_950953958376508_8807212018399003497_n