Gudelj i Dimitrijević ispod linije, Lopes ubedljivo najbolji na Otvorenom Prvenstvu Portugala

Gudelj i Dimitrijević ispod linije, Lopes ubedljivo najbolji

Vitor Lopes, portuglaski reprezentativac pokazao je odlične partije  tokom četiri dana Otvorenog prvenstva Portugala  koje je od 14-17 februara održano u Montado Golf rezortu. Senzacionalnom pobedom nedelju dana ranije među profesionalcima na Alamos Classic Portugal Pro golf turniru, Vitor je nastavio sa dobrom igrom i tokom prvenstva i takmičenje završio sa -15

portugal-2018

Na 88. Otvorenom Prvenstvu Portugala učestvovalo je 120 takmičara, dok je 20 ostalo ispod liste. Pored igrača koji se nalaze do 1200 mesta na WAGR listi, pravo učešća imalo je 20 Portugalskih igrača sa pozivom svoje federacije. Fild su činili igrači iz više od 13 zemalja, sa “plus” hendikepom.Srbiju su predstavljali Branimir Gudelj i Mihailo Dimitrijević, koji su nakon dva dana igre ubeležili rezultat od +7 i +8 što nije bilo dovoljno da se plasiraju u završnicu turnira.

IMG_5978

“U Portugalu smo stigli na vreme kako bismo odigrali dve probne runde.Prvog dana turnira sa driverom se nisam osećao komotno što je usledilo gubitkom 3 loptice i rezultatom +7. Drugi dan su svi delovi igre i driver bili super, i sa promašajem dva put udarca od metar rezultat je bio nula umesto -2.Nažalost, trećeg dana igra magla je onemogućila izlazak na teren svim igračima, tako da je umesto planiranih, tri, računato samo dva dana igre za prolaz dalje.” rekao je Gudelj.

Naši igrači sredinom marta igraju na Otvorenom prvenstvu Italije gde je prošle godine Gudelj bio među prvih 20 igrača.

Rezultate turnira pogledajte OVDE.