Golf asocijacija Srbije na otvaranju novog golf centra

U subotu, 06.10.2018. otvoreno je mesto u kome će uživati Novosađani i svi oni koji posete Novi Sad. Ljubitelji golfa i svi koji bi želeli da nauče ovu plemenitu igru dobili su priliku i novo mesto na kojem će moći uživati u najmasovnijem indivudualnom sportu na svetu.
U sklopu Sportsko poslovnog centra ’’Vojvodina’’ (SPENS-a) otvoren je Golf City centar čija je glavna misija promocija golfa, kako među mladima, tako i svima koji žele da nauče osnove ovog sporta. Golf city centar ima sve uslove za rekreativno bavljenje golfom, a početnicima će biti na raspolaganju i škola koju će voditi iskusni treneri.
ns-kompleks

Otvaranju je predhodio Smart Glenfiddich golf turnir, a samoj ceremoniji su prisustvovali brojni gosti iz sveta sporta, privrede, pokrajinski i gradski zvaničnici, golferi, prijatelji Golf City centra i ljubitelji golfa.
ns

Prisutne su pozdravili gospodin Ivan Đoković, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu, gospodin Ognjen Cvjetićanin, član gradskog veća Novog Sada za sport, u ime gradonačelnika Novog Sada, Vlastimir Mastilović, načelnik gradske uprave za sport, gospođa Irena Suturović Bogdanović, generalni sekretar Golf asocijacije Srbije, a tereni su svečano otvoreni ubacivanjem loptice u 9.rupu koje je izveo gospodin Vladimir Batez, pokrajinski sekretar za sport i omladinu.

Domaćini ovog sjajnog događaja, koji su se takođe obratili gostima su bili gospodin Saša Jokić, predsednik Golf Asocijacije Vojvodine koji je osmislio ceo ovaj projekat i gospodin Marko Carić.
i-ns

Golf asocijacija Srbije nastavlja da podstiče i razvija nove centre golfa u Srbiji. Ovom prilikom donirana je juniorska oprema kako bi se svi zainteresovani mališani oprobali u ovom sportu.