Pobednici Srpske Amaterske lige 2019

Uz podršku i saradnju sa golf klubovima Beograd i Centar ove godine realizovano je pet kola Srpske amaterske lige, serije turnira koje našim najboljim igračima nudi mogućnost plasmana i sakupljanja bodova na svetskoj amaterskoj golf listi WAGR.
IMG_3760

U toku godine na ligi su učetvovali igrači iz Bugarske, Mađarske, Slovenije, Nemačke i Srbije. Sva kola u muškoj kategoriji našla su se na WAGR listi, dok su dame uspele da izbore plasmane kroz tri kola.

Više od 60 igrača iz Srbije tokom pet kola sakupljalo je bodove u ukupnom plasmanu i borilo se za prvo mesto u svojoj kategoriji.

U kategoriji di 16 godina trijumfovali su Lara Todorović i Nikola Bojanić. Zara Korać i Mia Aleksić zauzele su drugo i treće mesto, odnosno Vukašin Suturović i Momir Vicković u kategoriji dečaka. Zlatnu medalju u kategoriji dama do 21. godine osvojila je Jefimija Đorđević, dok je drugoplasirana Sara Sušić.

IMG_3762
U kategoriji muškaraca preko 35 godina sa ubedljivih 80 poena prvo mesto pripalo je Radomiru Beloševcu koji je u toku sezone ubeležio dve pobede, dva druga i jedno treće mesto.
Na drugom mestu je Dalibor Đurđić, dok je treća pozicija pripala Borisu Damjanoviću.
IMG_3758

Čestitamo svim pobednicima i zahvaljujemo se svim učesnicima turnira i klubovima na podršci.