Održan Porodični dan golfa u Beogradu, Žablju i Novom Sadu

U nedelju, 13.09.2020. godine održana je manifestacija Porodični dan golfa na terenima Golf kluba Beograd u Beogradu, Golf kluba Centar u Žablju i Golf kluba Novi Sad u Novom Sadu.
Projekat koji je razvila Golf asocijacija Srbije prepoznat je i podržan od strane The R&A a realizovan u saradnji sa golf klubovima u Srbiji.

_DSC9614

Golf klub Beograd

Manifestacija koja je zamišljena kao dan otvorenih vrata za negolfere koji bi želeli da se upoznaju sa ovim sportom izazvala je veliko interesovanje i okupila veliki broj učesnika.
Svi posetioci imali su priliku da se upoznaju sa istorijom golfa u Srbiji kroz video prezentaciju, oprobaju se u golf udarcima i aktivno učestvuju zabavnom golf turniru na terenu.
Golf klubovi su pripremili posebne ponude za sve posetioce koje će doprineti da veći broj odluči da počne sa aktivnim bavljenjem golfom.
FEM_9652_1600x1068

Golf klub Novi Sad

Ovim danom nastavlja se jedan od glavnih ciljeva Golf asocijacije Srbije, uspostavljanje novih programa sa golf klubovima koji će doprineti privlačenju novih golfera i povećanju broja članova svih uzrasta u klubovima.

Zorica Mraović, menadžerka Golf klub Centar prenela nam je svoje utiske: “Generalni utisak po završetku porodičnog dana golfa je odličan! Veliki broj posetilaca se odazvao ovoj manifestaciji, porodice golfera i njihovi prijatelji proveli su jedan kvalitetan i zanimljiv dan u prirodi. Sve je proteklo u sjajnoj atmosferi, golferi su bili raspoloženi i animirali su goste kako bi im što više približili tehniku i osnove golf igre. Gosti su posebno bili oduševljeni time što po prvi put mogu da kroče na golf teren i oprobaju se u patovanju. Naši juniori su bili odlični u pružanju informacija ostalim gostima kao i u pokaznim vežbama koje su demonstrirali svojim vršnjacima. Mnoga deca su se javila da bi rado krenula sa treninzima. Za sve goste i učesnike mini takmičenja obezbedili smo popuste na golf akademiju, stoga u narednim danima očekujemo prve polaznike da krenu sa časovima. Nadamo se da će to rezultirati povećenjem broja članova.Veoma nam je drago da smo bili deo organizacije i nadamo se da ćemo u budućnosti imati što više ovakvih projekata”.

golf-juniori-9677

Golf klub Centar

Manifestacija je održana uz poštovanje svih epidemioloških mera.